TUNNETILA

Klikkaamalla kuvia näet ne kokonaisina.

 
 
 
Koko: 51,5 m2
Rakennusvuosi: 1910
Asukas: suunnittelija itse
Omat toiveeni: sopivasti värejä, kimallusta, loisteliaisuutta, yllätyksellisyyttä, tunnelmallisuutta, paljon säilytystilaa

Toiveiden toteutuminen:

”Suunnitelman lopputulos on rohkea ja kekseliäs, mutta kuitenkin käytännöllinen. Nautin jokaisesta yksityiskohdasta ja asunto on aivan minun näköiseni. Onnistuin löytämään paikat rakkaille huonekaluilleni, vaikka tilassa on omat rajoitteensa sen haastavan muodon takia. Tein myös upeita löytöjä huutokaupoista, kuten esimerkiksi ihastuttavan rokokoosohvan, joka verhoiltiin uudelleen Designers Guildin kankailla. Siitä tuli mielestäni maailman kaunein sohva!

Valitsin raikkaita värejä, jotka sointuvat hyvin yhteen. Lempivärejäni pinkkiä ja lilaa löytyy sopivasti. Makuuhuoneen värimaailma on rauhallinen ja maanläheinen yhdistettynä kultaan ja pronssiin. Korkea sängynpääty on omaa designia, enkä voisi olla enempää tyytyväinen ylelliseen tunnelmaan, joka makuuhuoneessa vallitsee.

Säilytystilan tarpeen ratkaisin ”piilottamalla” koko seinän mittaiset kaapistorivit niin eteiseen kuin keittiöönkin. Lisäksi käytin kauniita senkkejä, joilla tuon ilmettä sekä kaivattua säilytystilaa lisää. Tietenkään sisustus ei ole koskaan valmis ja minulla on nyt jo suunnitelmia hieman yksinkertaisempaan tyyliin. Mutta siitä lisää myöhemmin uusien kuvien kera.”

Meja Hynynen