JOLLAKSEN PARITALO

Klikkaamalla kuvia näet ne kokonaisina.

 
 
 
Koko: 95 m2
Rakennusvuosi: 1999
Asukkaat: nuori perhe, 11 v tytär
Asiakkaan briiffi: Yhteenmuuton jälkeen aika satsata sisustukseen. Nykyiset kalusteet eivät istu ja kaipaavat päivitystä. Hakusessa yhtenäinen linja koko asunnolle. Ei liian kliinistä ja valkoista, ei liian modernia ja sliipattua. Toiveessa käytetyn ja uuden yhdistämistä.

Asiakkaan kommentti:

”Ajatus palkata sisustussuunnittelija oli kypsynyt mielessämme jonkin aikaa, kunnes törmäsin joidenkin linkkien kautta Mejan sivuihin. Mielenkiintomme herätti Mejan into yhdistää uutta ja vanhaa, sillä se on yllättävän haasteellista amatöörille. Vanhassa sisustuksessamme ei ollut oikein minkäänlaista linjaa, vaan huonekalut olivat vuosien varrella kerääntyineitä, ja seinätkin kaipasivat päivitystä.

Projekti alkoi remonttihommilla ja laittamalla vanhat kalusteet myyntiin. Ostimme kovaa vauhtia myös uusia ja käytettyjä tavaroita, joista välillä emme edes tienneet mihin tarkoitukseen ne tulevat. Meja saikin monesti perustella esimerkkikuvien avulla, miksi juuri tietynlainen matto/tuoli/seinämaali sopii uuteen sisustukseen. Pidimme kuitenkin mielemme avoinna, ja näin ollen lopputulos on uniikki ja persoonallinen. Koti tuntuu nyt enemmän ”meidän kodilta” ja sinne on aina kiva tulla.

Projektin edetessä sitä oppii itsekin sisustamisesta ja remontoimisesta, joten nyt on helpompi päivittää tyyliä pienillä asioilla, kun perustukset ovat kunnossa. Aikaa ja rahaa meni yli alkuperäisen suunnitelman, mutta se oli enemmänkin omista valinnoistamme kiinni. Mejalla oli aina ehdottaa myös edullisempia vaihtoehtoja. Myös kaupankäynti eri nettikirpputoreilla tuli tutuksi. Niissä kannattaa olla nopea!

Kaiken kaikkiaan emme voi kuin suositella Mejan ammattiapua kaikenlaisiin sisustuspulmiin!”

Inka ja Tommi