VIOLANPUISTON PIENTALO

Klikkaamalla kuvia näet ne kokonaisina.

 
 
 
Koko: 99,5 m2, 3 kerrosta
Rakennusvuosi: 2009
Asukkaat: nuori pariskunta
Asiakkaan briiffi: valoisa, harmoninen kokonaisuus, laatua ja designia, 50-luvun tyyliä, tekstiileillä ja sisustusesineillä helposti muokattava sisustus

Asiakkaan lausunto:

”Olimme pähkäilleet edellisten asuntojen sisustuspulmat itse, mutta tällä kertaa halusimme varmistaa, että punainen lanka pysyisi läpi sisustuksen. On helppoa astua harhapolulle, jos ei ole riittävää kokemusta ja näkemystä. Meja huomioi toiveemme tarkkaan ja onnistui ylittämään vaativat odotuksemme suunnitellessaan tilaratkaisut ja sisustuksen.

Tilojen värimaailma on rauhallinen ja kestää aikaa. Erityismainintana haluamme nostaa Mejan tekemät upeat 50-luvun kaluste- ja valaisinlöydöt. Vanhat tavarat tuovat sisustukseen syvyyttä ja henkeä modernien design-elementtien rinnalle.

Avoin alakertamme tuotti myös melkoisen haasteen, kun pieneen tilaan oli loihdittava monta eri toimintoa. Meja onnistui suunnittelemaan uuden pohjaratkaisun niin, että tilan jokainen neliö tuli hyödynnetyksi.

Olemme erittäin tyytyväisiä niin koko prosessin sujuvuuteen kuin lopputulokseenkin. Meja oli kärsivällinen valikoivan makumme suhteen ja säästimme valtavasti aikaa ja rahaa Mejan kontaktien ja löytöjen avulla.”

Henri Karvonen

Kohde esitellään uudistuneen AVOTAKKA-lehden 1/2015 kannessa ja sivuilla 32-39.

Lue juttu >